Petollisen kompakti All in one -järjestelmä, joka on mahdollista laajentaa koko kotiin!

  • Ohjaat musiikkiasi suoraan älypuhelimesi sovelluksella tai helppokäyttöisellä kauko-
    säätimellä
  • AeroSphère -mallistosta voi koota jopa neljän laitteen monihuonejärjestelmän
  • Spotify Connect
  • Kokoaan suurempi laadukas ääni ja tyylikäs ulkoasu

Hinta 799,- jalusta 199,-

Mitat

Korkeus 40 cm

Leveys 40 cm

Syvyys 40 cm

Monta äänilähdettä – Monta huonetta

Tykkäsit sitten kuunnella lempiradiokanavaasi, cd-kokoelmaasi, musiikkia älypuhe-
limestasi tai Spotifysta langattomasti, kaikki on mahdollista Geneva AeroSphèrellä! Ohjaat musiikkiasi suoraan älypuhelimesi sovelluksella tai helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Geneva AeroSphère antaa sinulle vapauden kuunnella lempimusiikkiasi äänilähteestä riippumatta. Järjestelmään pystyy jopa lisätä muita lähteitä, esimerkiksi RIAA-etuvahvistimella varustetun vinyylisoittimen.

AeroSphère on palasista koostuva Hi-Fi-järjestelmä, jota voi käyttää yksinään kai-
uttimena Wi-Fi:n ja bluetoothin ansiosta, tai josta voi rakentaa kokonaisen moni-
huone-järjestelmän. AeroSphère-järjestelmä voi sisältää yhden pääyksikön ja jopa 4 huonetta/kaiutinta tai kaiutinparia samassa verkossa. Vaihtoehdot ovat miltei loputtomat; käyttäjä voi nauttia musiikistaan samanaikaisesti koko talossa tai monta käyttäjää voi samanaikaisesti nauttia musiikistaan eri huoneissa. Koko järjestelmää hallinnoidaan yhdestä älypuhelinsovelluksesta.

Helppokäyttöinen

Geneva on aina tunnettu Hi-Fi-valmistajana, joka tarjoaa helppokäyttöisiä, yksinker-
taisia ja laadukkaita äänentoistojärjestelmiä. Geneva AeroSphère ei tee poikkeusta sääntöön, vaan kokoaa kokonaisen Hi-Fi-järjestelmän yhteen tuotteeseen, joka tukee montaa äänilähdettä ja toimii monihuone-järjestelmänä.

Genevan monihuone-järjestelmän asentaminen vie tuntien sijaan vain muutamia minuutteja. AeroSphère-järjestelmää käytetään iPhone® tai Android® -laitteella helppokäyttöisellä sovelluksella tai mukana toimitettavalla kauko-ohjaimella. Sinä pystyt valitsemaan äänilähteen monista eri vaihtoehdoista, huoneen/huoneet, jossa musiikki soi, sekä säätämään äänenvoimakkuutta ja ääniasetuksia. AeroSpheressä oleva Geneva-logo vaihtaa väriä kertoaksesi sinulle toiminnoista, joita kaukosäätimellä ohjataan.

Äänenlaatu

Tärkein ominaisuus Geneva AeroSphère-järjestelmässä on äänenlaatu. Vaikka monihuonejärjestelmä kykenisi toistamaan musiikkia monista eri äänilähteistä eri huoneissa samaan aikaan, kokemus ei ole täydellinen, jos järjestelmän äänenlaatu on heikko. Ikävä kyllä, moni markkinoilla olevista monihuonejärjestelmistä keskittyy äänenlaadun sijasta laitteen ominaisuuksien määrään. Alhainen toimintaviive on toki tärkeää, sekä laadukkaimpien koodekkien käyttö, mutta loppujen lopuksi, kaikki digitaalinen äänimateriaali on muunnettava analogiseksi kaiuttimelle, tuotettaessa laadukasta ääntä.

Hyllyssä, pöydällä tai jalustalla. AeroSphère Large –stereojärjestel-
mä on itseasiassa petollisen kompakti ja sen ääni uhmaa sen kokoa. Äänentoistoalan pioneerinä, Geneva on suunnitellut AeroSphère Large –mallin korvaavan perinteisen kahden kaiuttimen stereojärjestelmän. Halkaisijaltaan 40 cm oleva kotelo sisältää kolmeen eri kammioon sijoitetut kaksi 1” diskanttia, kaksi 4” keskiäänielementtiä ja ylöspäin suunnatun 6” bassoelementin sekä jokaiselle elementille oman vahvistimensa ja ääniprosessorinsa. Ylöspäin suunnattu basso-elementti takaa sen, että matalat äänet toistuvat laadukkaasti huolimatta siitä, mihin järjestelmä on sijoitettu kuuntelutilassa.

AeroSphère-tuotteita suunnitellessa, olemme ottaneet huomioon kaiken, mitä olemme oppineet valmistettuamme lukuisia palkittuja ja arvostettuja Hi-Fi-tuotteita. AeroSphère-mallisto käyttää moderneja vahvistimia, voimalähteitä, kaiutinelementtejä ja kotelosuunnittelua, jotka nostavat esiin tallennetun äänen parhaat puolet. AeroSphère sisältää viimeisintä äänensiirtotekniikka, jotta ääni toistuu joka kaiuttimessa samaan aikaan, sekä laadukkaan langattoman aptX-koodekin, kun musiikkia kuunnellaan bluetoothin välityksellä.

AeroSphère Large ominaisuudet

Sveitsissä Geneva Labin insinööri- ja designryhmän suunnittelema. Värit: valkoinen, musta ja punainen

Erityisominaisuuksia

  • Kaiutinjärjestelmä: 2 x 1″ diskanttia, 2 x 4″ keskiäänielementtiä sekä yksi 6″ ylöspäinsuunnattu bassoelementti
  • Päätevahvistimet: Jokaiselle elementille oma vahvistin.

Liitännät

  • Langaton toisto älylaitteista laadukkaalla bluetooth apt-X -koodekilla, AirPlay-toiminto sekä DLNA -striimaus
  • Analoginen linjatulo 3.5 mm stereofonisella liitännälla ulkopuoliselle ohjelmalähteelle, kuten tietokone, dvd-soitin, pelikonsoli tai televisio